Ik wil dat je business werkt          jou en
niet andersom.

Mijn energie stroomt over wanneer ik mensen zie schitteren terwijl ze hun passie uitoefenen. We hebben maar één leven, dus laten we het tellen en streven naar geluk met onverdeelde passie en obsessie. Met een vleugje strategie, marketing en getallen natuurlijk - want ik hou ervan!

Ik dook in de cijfers, testte talloze methoden en creëerde bedrijfsstrategieën waarvan ik zeker weet dat ze werken. En nu ligt al mijn kennis voor het oprapen, voor jou!

let's get down to business

voor

Groei is net zo betoverend als magie, maar het is geen toevalstreffer. Ik ben hier om je te begeleiden op de weg naar een badass versie van jezelf waar je altijd van hebt gedroomd. Jij wilt toch ook de top bereiken, financiële vrijheid behalen en nippen van een coupke op de parelwitte stranden van Hawaii? Samen gaan we dit avontuur aan, stap voor stap!

Jij hebt meer kracht in je dan je denkt! Maar soms heb je een toverstok nodig om die superkrachten te laten schitteren. Waarom wachten? Het is tijd om die magie te omarmen en vol gas te gaan!

You're in the right place.

CEO Lifestyle Blueprint

show me the way!

Ben je het beu om te wachten op het juiste moment? Tonnen filmpjes kijken op Instagram en er zelf niets mee doen? Waar wacht je op!? De CEO Lifestyle Blueprint gaat je helpen om van een vat vol ideeën naar een business plan die past bij jouw toekomstige versie van jezelf.

Je weet dat je iets anders wilt, maar je weet niet wat? Je wilt je eigen business starten en weet niet waar te beginnen...

start JE NIEUWE BUSINESS hier...

Go Podcast Pro

YAAY! LET'S DO THIS!

De Go Podcast Pro Cursus biedt je niet alleen de tools en technieken om je podcast van de grond te krijgen, maar ook tips en tricks om je bereik te vergroten en je luisteraars te blijven boeien. Van het kiezen van de juiste apparatuur en software tot het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie, deze cursus heeft alles wat je nodig hebt om jouw podcast naar een hoger niveau te tillen. 

Zin om je eigen podcast te lanceren en flink te laten groeien? In 5 gemakkelijke stappen schiet jij recht op jouw podcast succes af.

Start, lanceer en groei je podcast

€16k

De winst die ik maakte met 1 insta-story

07

Aantal keren dat ik mezelf gepincht heb

+350

gelukkige klanten

+30k

Aantal blog- en podcast bezoekers

Iedereen heeft een Laurence nodig in hun leven.

"Ik zou niet staan waar ik nu sta zonder laurence haar vleugje magie. Ze geloofde echt in me en daardoor geloofde ik ook in mezelf."