SCHRIJF JE IN

Ik wil dat je business werkt          jou en niet andersom.

Mensen zien slagen terwijl ze doen waar ze van houden - dat geeft mij energie. We hebben maar één leven te leven en ik geloof in het laten tellen en geluk najagen met volledige dedication en obsessie. Ik geloof ook in strategie, marketing en cijfers, i looove it.

Dus ik ging aan het werk, keek naar de cijfers, testte de methoden (heel VEEL methoden) en bouwde de business blueprints en strategieën waarvan ik * weet * dat ze werken - en nu wacht deze kennis allemaal op jou.

let's get down to business

voor

Groei kan aanvoelen als magie, maar we moeten wel het werk erin steken. Ik help je stap voor stap om de badass versie van jezelf te worden waar je altijd naar opkeek. Je wilt jezelf en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, financiële vrijheid hebben en vooral lekkere margarita's drinken op de stranden van Hawaii?

Je bent sterker dan je denkt. Maar je hebt een vleugje magie nodig om je superkracht naar een hoger niveau te tillen. Je wilt gewoon stoppen met wachten en ervoor gaan!

You're in the right place.

Groepscoaching

show me the way!

Your time is now. Iedereen is hier voor een specifieke reden, op deze planeet en op deze online plek dat ik mijn online thuis noem. Je wilt vooruit en dat hoef je niet alleen te doen. Je bent op de perfecte plek op het perfecte moment.

You are in serious need of growth. Je wordt enthousiast over de toekomstige versie van jezelf - maar je bent er nog niet volledig.

level up your business in group

1:1 Coaching

i need this!

We duiken diep in strategie, doorbreken blokkades die je tegenhouden en we maken een plan op om jou te lanceren naar succes - wat succes voor jou ook mag betekenen. 

Je zoekt een persoonlijke 1:1-aanpak die volledig op jouw bedrijf en visie afgestemd is.

level up your business personally

€10.2k

De winst die ik maakte met 1 insta-story

07

Aantal keren dat ik mezelf gepincht heb

+200

gelukkige klanten

+30k

Aantal blog- en podcast bezoekers

Iedereen heeft een Laurence nodig in hun leven.

"Ik zou niet staan waar ik nu sta zonder laurence haar vleugje magie. Ze geloofde echt in me en daardoor geloofde ik ook in mezelf."