Dus, ben je klaar om je innerlijke badass CEO te ontdekken? Doe nu onze quiz en ontgrendel je volledige potentieel!

Welke soort CEO ben jij?

it's quiz time!

Discover your
badass CEO type

take the quiz

  1. Ontdek je CEO stijl: ben je een dromer, een eeuwige student of een rasechte CEO? Ontdek de dominante eigenschappen die jouw CEO lifestyle bepalen.

  2. Benut je superkrachten: leer over jouw unieke sterke punten als CEO en hoe je deze kan benutten om innovatie te stimuleren, jouw team te motiveren en buitengewone resultaten te behalen.

  3. Omarm je innerlijke badass: ontdek de kenmerken die badass-CEO's onderscheiden van de rest en ontdek hoe je deze kwaliteiten in jezelf kunt cultiveren.

  4. Gepersonaliseerd actieplan: zodra je de quiz hebt voltooid, geven we jou een persoonlijk actieplan dat is afgestemd op jouw CEO-type. Je ontvangt praktische tips en middelen om je te helpen jouw CEO skills te verbeteren en eventuele obstakels op je pad te overwinnen.

Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten van de quiz:

De badass CEO quiz klopt zo hard met wie ik ben. Ik leerde mezelf beter kennen en kon aan de slag met de praktische tips en oefeningen die ik toegestuurd kreeg.

— maya

Nagel op de kop!

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

gespot in