Business

Hoe verhoog ik m’n productiviteit door in flow te ondernemen

15/03/2023

Als ondernemer is het van essentieel belang om in flow te zijn om productief te kunnen zijn. In mijn eigen ervaring als ondernemer heb ik ontdekt dat er verschillende manieren zijn om in flow te ondernemen. Hieronder deel ik vijf tips die mij helpen om in flow te blijven: 1. Een gestructureerde dagplanning Een dagplanning […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

Als ondernemer is het van essentieel belang om in flow te zijn om productief te kunnen zijn. In mijn eigen ervaring als ondernemer heb ik ontdekt dat er verschillende manieren zijn om in flow te ondernemen.

Hieronder deel ik vijf tips die mij helpen om in flow te blijven:

1. Een gestructureerde dagplanning

Een dagplanning is essentieel om mijn dag op de juiste manier te beginnen. Ik maak altijd een lijst van taken die ik die dag moet uitvoeren. Ik plan deze taken in volgorde van prioriteit en stel deadlines voor mezelf. Dit geeft mij de structuur die ik nodig heb om efficiënt te werken.

2. Mijn werkomgeving optimaliseren

Een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving is belangrijk om in flow te blijven. Ik zorg ervoor dat mijn bureau schoon en georganiseerd is. Ik houd alleen de benodigde spullen in mijn werkomgeving en zorg voor voldoende licht en frisse lucht.

3. Meditatie

Meditatie is een manier om mijn geest te kalmeren en me te concentreren op het huidige moment. Ik probeer elke dag te mediteren, zelfs als het maar een paar minuten is. Hierdoor kan ik mijn geest rust geven en mijn focus verbeteren.

4. Prioriteiten stellen

Het is belangrijk om prioriteiten te stellen en te weten wat er op elk moment belangrijk is. Ik stel mezelf de vraag welke taken prioriteit hebben en focus mij daarop. Door mijn energie te richten op de belangrijkste taken kan ik efficiënter werken en voel ik me meer in flow.

5. Multitasking vermijden

Multitasking kan ons soms het gevoel geven dat we productiever zijn, maar het kan ons ook afleiden van belangrijke taken. Ik vermijd multitasking en concentreer me op één taak tegelijk. Hierdoor kan ik me volledig richten op die taak en voel ik me meer in flow.

In flow blijven is een belangrijke vaardigheid voor elke ondernemer. Door je dag te plannen, je werkomgeving te optimaliseren, te mediteren, prioriteiten te stellen en multitasking te vermijden kun je efficiënter werken en je meer in flow voelen. Deze tips hebben mij geholpen om in flow te blijven en ik hoop dat ze ook jou kunnen helpen om productiever te zijn en je doelen te bereiken.

Wil je meer leren over ondernemen in flow? Kom dan op 8 maart naar het CEO in Flow evenement.

Tijdens dit evenement zullen we ons specifiek richten op het ondersteunen van CEO’s om in flow te blijven terwijl ze hun bedrijf leiden. We zullen inzichten en strategieën delen over hoe jij als CEO productiever kunt zijn, stress kunt verminderen en meer voldoening kunt halen uit jouw werk.

Je krijgt de kans om in contact te komen met andere CEO’s en topondernemers, en deel te nemen aan een exclusieve netwerkgelegenheid tijdens de pauzes en de afsluitende borrel.

We verwelkomen je graag op 8 maart om deel te nemen aan deze unieke kans om te leren en te groeien als CEO.

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren