Podcast

Hoe de slechtste dag van mijn leven eigenlijk de beste was

24/11/2023

5 jaar geleden stond mijn leven eventjes stil. Een week voor de start van mijn masteropleiding werd ik geweigerd. Paniek, ongeloof en vooral ‘Shit, wat nu?’ Wat toen aanvoelde als de slechtste dag van mij leven werd eigenlijk de beste dag van mijn leven. Het was een kantelmoment. Een om nooit meer te vergeten. In […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

5 jaar geleden stond mijn leven eventjes stil. Een week voor de start van mijn masteropleiding werd ik geweigerd. Paniek, ongeloof en vooral ‘Shit, wat nu?’ Wat toen aanvoelde als de slechtste dag van mij leven werd eigenlijk de beste dag van mijn leven. Het was een kantelmoment. Een om nooit meer te vergeten.

In deze podcast heb ik het over:

  • Mijn kantelmoment
  • Waarom ik in Australië en Bali was op workation
  • Mijn dag- en weekschema, wat ik doe en wanneer

Kantelmoment

Het kantelmoment in mijn ondernemersjourney? Dat was mijn studiekeuze. Van een ergo-opleiding waarvoor ik geweigerd was, naar Internationale Business Management. Het was een echte journey. En vooral ook een grappige keuze, als je weet dat ik toen niet eens wist wat marketing was. 😅

Sinds m’n stage in Australië, waar ik ben blijven plakken, is de wereld voor mij open gegaan. Sindsdien weet ik dat de stoutste dromen waar kunnen worden én zijn workations een vaste waarde geworden.

Waarom ik nu eigenlijk echt in Australië en Bali was op workation

Australië inspireert me tomeloos en we go waaaaay back. Ik voel me daar echt op m’n gemak en kan zo ook verder werken aan mijn business. En een andere handig meegenomen iets: de warmte. Ik hou niet van de koude. In plaats van erover te zagen en klagen, neem ik het heft in eigen handen en trek ik naar de warmte. Het is het meer dan waard.

Mijn dag- en weekschema

Dat mijn maandagen voor groepscoachings en teammeetings zijn, zijn geen geheim, dinsdag tot donderdag zijn voor coaching en de vrijdag werk ik aan content creatie. Door het uurverschil is het ideaal om in de ochtend te sporten. Zo ben ik fris een monter om mijn coachings te geven.

Wil jij meer insights over de ups and downs van mijn ondernemerswereld of ben jij klaar voor jouw kantelmoment? Luister dan zeker naar de podcastepisode.

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren