Podcast

De kracht van financiële planning in business met Justin Vandenbunder

13/11/2023

Het ondernemerschap is een spannende reis vol talloze mogelijkheden. Maar … er is vaak één aspect dat achterblijft: de financiën. In deze podcastaflevering hebben we het genoegen Justin Vandenbunder, mijn partner in business en life, te mogen ontvangen, een ondernemer met expertise in financiën en projectmanagement. Justin is co-founder van BORA coworking, de CFO van […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

Het ondernemerschap is een spannende reis vol talloze mogelijkheden. Maar … er is vaak één aspect dat achterblijft: de financiën. In deze podcastaflevering hebben we het genoegen Justin Vandenbunder, mijn partner in business en life, te mogen ontvangen, een ondernemer met expertise in financiën en projectmanagement. Justin is co-founder van BORA coworking, de CFO van CEO Lifestyle en visionair van Cash Insights. Hij deelt waardevolle inzichten uit zijn ondernemersreis die in 2021 begon.

In deze podcast leer je:

  • Hoe je je cash flow kan managen
  • Waarom een cash cow belangrijk is voor je groei
  • Tips over hoe je je financiën kan beheren

Casflowmanagement
Justins expertise op het gebied van officemanagement, internationaal bedrijfsmanagement en zijn start-up in finance is opmerkelijk. Zijn passie voor cijfers en projectmanagementvaardigheden hebben een belangrijke rol gespeeld bij het nemen van belangrijke beslissingen die hebben bijgedragen aan de groei van zijn en mijn bedrijf. Hij geeft duidelijkheid over belangrijke financiële beslissingen en benadrukt het belang van cashflowmanagement voor bedrijfsgroei. Inzicht in cashflow management kan inderdaad het verschil betekenen tussen een bloeiend bedrijf en een falend bedrijf.

Is een cash cow belangrijk?

Ken jij de cash cow van je bedrijf? Ja, vertaal deze gerust letterlijk. Ga op zoek naar de geldkoe van je bedrijf. Die je kan melken. Justin legt uit dat je best het belangrijkste inkomstengenererende aanbod/product identificeert en meeneemt in je marketingstrategie. Hoe je deze bepaalt legt hij met handen en voeten uit. Verder gaat hij in op de Boston Consulting Graphics, een handig hulpmiddel voor bedrijven om te bepalen waar ze hun marketinginspanningen op moeten richten. Daarnaast geeft hij inzichten in de cashflow en hoe pro-actief zijn bij het beheren van de financiën de weg kan vrijmaken voor zakelijk succes.

Tips om financiën te beheren voor bedrijfsgroei

Maar dat is niet alles! In het laatste deel zal Justin praktische tips delen over het beheren van financiën voor bedrijfsgroei en geeft advies over budgetteringsinstrumenten en belastingplanning. Hij onthult zelfs de voordelen van het werken met een boekhouder (ja, echt!) en hoe het identificeren van een financieel plan een gamechanger kan zijn. Als special treatment trakteert hij ons drie must-read boeken voor ondernemers over – hoe kan het ook anders – financiën.

Wil je jouw bedrijf naar financieel succes sturen? Tune in op deze episode met Justin Vandenbunder en stippel zo je pad uit naar financial empowerment. Mis het niet!

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren