Podcast

Vind je balans en vrijheid als ondernemer: Adviezen van Nies Cools

30/10/2023

Klaar om je ondernemersgeest aan te wakkeren met een vleugje authenticiteit en wat Instagram savvy? Dan is de podcast-episode met Nies Cools jouw go to. Nies Cools is succesvol ondernemer, coach en auteur van het empowerend boek Instagram Academy. Van social media expert naar ondernemerscoach én vooral een leven vol vrijheid, haar journey is er […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

Klaar om je ondernemersgeest aan te wakkeren met een vleugje authenticiteit en wat Instagram savvy? Dan is de podcast-episode met Nies Cools jouw go to.

Nies Cools is succesvol ondernemer, coach en auteur van het empowerend boek Instagram Academy. Van social media expert naar ondernemerscoach én vooral een leven vol vrijheid, haar journey is er één om van te leren.

In deze podcast leer je:

  • Hoe je kan ondernemen en vrijheid ervaren.
  • Welke 3 V’s je helpen je doelen te bereiken.
  • Hoe je een evenwicht houdt tussen je werk en gezin.

Ondernemen en vrijheid

Terwijl we door ons gesprek navigeren, verkennen we Nies’ unieke pad naar ondernemerschap, de inspiratie achter haar succesvolle online onderneming en haar naadloze mix van zakendoen met haar levensstijl vol vrijheid. Ze onthult haar strategieën om de perfecte balans te vinden tussen professionele toewijding, persoonlijke vreugde en de vrijheid om het leven op haar voorwaarden te leiden.

3 V’s om je doelen te bereiken

Hoe zet je haalbare doelen zonder aan vrijheid in te boeten? Nies Cools weet er alles over. Haar driestappenaanpak (vrijheid, vreugde en voldoening) biedt soelaas. Een methode die ze zelf toepast én ook haar klanten aanleert om hun doelen te bereiken. Deze parels van wijsheid wil je niet missen!

Evenwicht tussen werk en gezin

De aflevering is indrukwekkend. Zeker wanneer Nies inzichten geeft in het beheren van haar drukke agenda en tegelijkertijd het evenwicht tussen werk en gezin handhaaft. Ze vertelt ons welke unieke strategieën ze toepast om haar tijd te beheren, hoe ze overboekingen omzeilt en plannen maakt om van seizoen tot seizoen naar het buitenland te trekken. Nies’ reis naar het vinden van de juiste balans tussen haar professionele en authentieke zelf is een inspirerend verhaal dat elke ondernemer zal motiveren.

Dus neem wat tijd voor jezelf, tune in op deze podcast-episode én bereid je voor om geïnspireerd te worden om de volgende stap in jouw ondernemersreis te zetten!

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren