Podcast

Van multigepassioneerd en -cultureel ondernemen: de inspirerende reis van Sanne van Riel

26/10/2023

Stel je voor dat je een ‘one woman show’ bent die een startup opricht, vervolgens een gewaagde sprong in het diepe maakt om een team te delegeren en te leiden, de uitdagingen van het ondernemerschap aangaat en een merk opbouwt dat echt impact heeft op een brede community. Dat is exact wat onze gast op […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

Stel je voor dat je een ‘one woman show’ bent die een startup opricht, vervolgens een gewaagde sprong in het diepe maakt om een team te delegeren en te leiden, de uitdagingen van het ondernemerschap aangaat en een merk opbouwt dat echt impact heeft op een brede community. Dat is exact wat onze gast op de podcast, Sanne van Riel, heeft gedaan. In de podcast deel ze haar journey als CEO van House of FAMM en Bar Chapel. Klaar voor haar reis vol uitdagingen, hoogtepunten én talloze leerervaringen te horen?

In deze podcast leer je:

  • Hoe Sanne haar persoonlijkheid in haar brands uitdrukt.
  • Wat reizen voor je zaak kan betekenen.
  • Waarom multiculturaliteit belangrijk is.

Multiculturaliteit als kracht

Sanne’s verhaal is een interessante verkenning van teamwerk, multiculturalisme en de kracht van netwerken. Ze neemt ons mee op haar reis om te leren delegeren, op haar visie te vertrouwen en haar werk in balans te brengen met haar persoonlijke leven. Ze vertelt ook over haar relatie met Ali, haar partner, en hoe hun multiculturele band een sleutelrol speelde in haar professionele keuzes. De uitdagingen die ze aanging bij het opbouwen van een team dat haar visie deelt bieden waardevolle inzichten voor beginnende ondernemers.

Meerdere passies, meerdere bedrijven

De aflevering belicht ook de lessen die Sanne heeft geleerd door haar tweede bedrijf, House of FAMM, op te bouwen, haar benadering van het stellen van doelen en de kunst om de balans tussen werk en privéleven te behouden. Ze vertelt over haar reizen en het belang van persoonlijke groei. Ten slotte onderstreept Sanne de kracht van netwerken en de belangrijke rol die het heeft gespeeld om haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Tune in en leer van de wijsheid die Sanne heeft verzameld tijdens haar reis als ondernemer.

Benieuwd naar een uitgebreidere versie van haar verhaal? Tune in op de podcast.

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren