Mindset

Vind het evenwicht tussen ambitie en zelfzorg met Laura du Bois

19/10/2023

Leid je jouw leven waarbij je vaker ‘ja’ dan ‘nee’ zegt? Waarbij je je meer bezig houdt met de wensen van anderen, dan deze van jezelf? Laura du Bois van Ommetoer, begeleid je in deze podcast en met haar business Ommetoer, naar een route met zelfzorg en persoonlijke groei. We hebben het over de transformatie […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

Leid je jouw leven waarbij je vaker ‘ja’ dan ‘nee’ zegt? Waarbij je je meer bezig houdt met de wensen van anderen, dan deze van jezelf? Laura du Bois van Ommetoer, begeleid je in deze podcast en met haar business Ommetoer, naar een route met zelfzorg en persoonlijke groei. We hebben het over de transformatie van people pleasing naar zelfzorg, grenzen stellen én ‘nee’ durven zeggen wanneer jij dat voelt.

In deze podcast leer je:

  • Waarom ‘nee’ zeggen je kan helpen.
  • Om werk en privé te harmoniseren.
  • Wat spiritualiteit kan doen in business.
  • Hoe je kracht kan vinden bij anderen.

Waarom ‘nee’ zeggen ons kan helpen

‘Nee’ zeggen is niet egoïstisch. Integendeel, vaak zal het je op termijn veel meer opleveren. Als je niet op alles instemt (people pleasing noemen we dat), kan je ook eens tijd nemen om jezelf op te laden. En guess what? Daarna kan je veel meer geven aan anderen. ‘Nee’ zeggen tegen iemand is dus vaak een cadeau.

Balans tussen kracht en zachtheid om werk en privé te harmoniseren

Wat als we onze relatie met onszelf koesteren? En dit als vangnet kan dienen in moeilijke tijden? Zeker in een wereld die ons voortdurend naar extremen drijft. Door de kracht van zelfliefde te erkennen en manieren te vinden om aan zelfzorg te doen (coaching, selfcare-dagen, omringen met like-minded people die in je geloven) beweeg je je op een pad om de ‘beste’ versie van jezelf te worden.

Belang van spiritualiteit in je (bedrijfs)leven

Belang van een relatie met het goddelijke geeft je innerlijke kracht die je kan helpen de hindernissen van het leven te overwinnen. Zet iets in perspectief, kijk er met andere ogen naar en laat het vervolgens los. Een band met een God, The Universe of iets anders kadert. Je staat er niet alleen voor.

Kracht vinden bij anderen

En dat is niet alleen bij professionele therapeuten, coaches of psychologen die je soms helpen met de innerlijke reis. Ook de mensen waarmee je dagelijks in contact komt. Laura raadt aan om sterke banden te onderhouden met zij die in ons geloven. Zij helpen ons om die kleine, consistente stappen te nemen richting hetgeen werkt voor ons.

Kan je niet wachten om aan zelfzorg te doen? Tune hier in en ontdek de kracht van zelfzorg in jouw leven.

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren