Travel

De nomadische levensstijl navigeren: e-commerce, advertising en coaching

11/10/2023

In deze podcastaflevering duiken we in het unieke leven van een digitale nomade-ondernemer. We hadden het genoegen Joachim Badejoh, de oprichter van Bademedia, te interviewen. Hij deelt inzichten in zijn ervaring met het navigeren in zowel het leven als het bedrijfsleven terwijl hij voortdurend onderweg was. In deze podcast leer je: Reizen en werken. Hoe […]

Travel the world on fifteen damn dollars
Why I don't believe in affiliate marketing
TEN THINGS I ALWAYS HAVE IN MY SUITCASE
Je zal deze ook leuk vinden:
Ik heet laurence!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en coach. 

Je bent op de juiste plek om jouw dromen om te zetten in realiteit. Let's make it work!

hello,

Wil je gecoacht worden door mij?

vertel meer

M'n coaching programma's zijn ontworpen zodat jij vlot en met fun jouw bedrijf kan groeien.

In deze podcastaflevering duiken we in het unieke leven van een digitale nomade-ondernemer. We hadden het genoegen Joachim Badejoh, de oprichter van Bademedia, te interviewen. Hij deelt inzichten in zijn ervaring met het navigeren in zowel het leven als het bedrijfsleven terwijl hij voortdurend onderweg was.

In deze podcast leer je:

  • Strategieën om een online business te runnen
  • Welke rol adverteren kan betekenen
  • Hoe een digital nomad leven kan zijn

Reizen en werken. Hoe dan?

Joachim nam ons mee op een reis van zijn beslissing om Thailand als uitvalsbasis te kiezen tot zijn korte verblijf op Madeira, Portugal. Hij vertelt over zijn leven als reizende ondernemer, maar ook over de befaamde work en life balance. Een essentieel onderdeel van zijn levensstijl? Strategisch omgaan met de verschillende tijdszones én aan genoeg zelfzorg doen. Hij benadrukt het belang van het opbouwen van sterke relaties om de eenzaamheid tegen te gaan die gepaard kan gaan met een nomad lifestyle.

Een team leiden als digital nomad

Joachim bespreekt ook over hoe hij met zijn compact team in contact blijft en zo z’n bedrijf leidt. Daar is goeie communicatie key. Om te groeien als e-commercebedrijf is het belangrijk om de (veranderende) online dynamiek van de steeds veranderende e-commercelandschap aan. En daar gaat een groot deel van de episode over.

Joachim deelt zijn strategieën voor het omgaan met fluctuerende economische omstandigheden en het behouden van een gezonde cashflow. Zijn ervaring in e-commerce onderstreept het belang van organische marketing en de kunst van het creëren van effectieve advertentie-campagnes.

“Het succes van een reclamecampagne hangt niet alleen af van de beelden, maar ook van de boodschap die wordt overgebracht.”

Wat echt telt bij een reclamecampagne

Als laatste haalt Joachim de rol van creativiteit in advertentiecampagnes aan. Hij is van mening dat het succes van een reclamecampagne niet alleen afhangt van de beelden, maar ook van de boodschap die wordt overgebracht. Die moet ook goed zitten.

Hij geeft ook nog mee dat het belangrijk is om in te zetten op enkele raakvlakken. Laat het ook niet na om te experimenteren met verschillende soorten inhoud. Trial and error.

Ben je benieuwd naar e-commerce of de digital nomad lifestyle? Luister dan naar de inzichten van Joachim via deze podcast-episode.

+ toon comments

- Hide Comments

Voeg een comment toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

so hot right now

Ik ben Laurence,

Zo zie je, ik ben niet één iets, en ik denk jij ook niet. Ik wist sinds ik jong was dat ik ambitie had en alles uit m'n leven wou halen. Nu reis ik de wereld rond, geef ik coaching en baat ik samen met m'n partner een coworking space uit voor ambitieuze ondernemers. Ik ben meer gepassioneerd dan ooit om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

meer over mij

Hey ceo!

Marketer, podcaster, reiziger, coworking founder, triatleet en ondernemerscoach. 

Hoe bouw ik een
converterende landingspagina?

ja, ik wil

gratis DOWNLOAD

Tips om je ideale klant
te vinden

get nerdy...

blog post

De beste dingen in het leven zijn gratis:

gratis download


IG Story
Templates

dat converteren